Zwembad van het energie netwerk af

Zoals u weet zijn de prijzen voor energie het afgelopen jaar geëxplodeerd. Hierdoor hebben inmiddels meerdere zwembaden uit de omgeving moeten besluiten de deuren te sluiten. Tot nu hebben wij dit kunnen voorkomen, zelfs zonder prijsverhogingen of toeslagen aan onze klant te vragen. Wij zijn hier bijzonder trots op!

We verwachten niet dat de energieprijzen (op kort termijn) zullen terugkeren naar het niveau van vroeger. Om te voorkomen dat we ingrijpende maatregelen moeten nemen hebben we besloten het complete pand te verduurzamen en van het gas af te gaan!

Sinds vandaag zijn ze gestart met het plaatsen van een compleet zonnesysteem. Hiervan is het mogelijk dat u enige last ondervind. Wellicht zal het iets onrustiger zijn in het pand door de werkzaamheden en is de parkeerplaats niet of veel minder toegankelijk. We willen u dan ook vragen waar mogelijk auto’s aan de weg te parkeren en het parkeerterrein vrij te houden.
De werkzaamheden zullen de gehele week duren

Gepubliceerd door damianvanoortmerssen1970

Ik ben een vakgek op het gebied van zwemles. Bied graag de helpende hand aan klanten om samen tot iets moois te komen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: