Bijscholingen

Zwemtechnieken aanleren met plezier

Na het behalen van een opleiding ga je beginnen met zwemles geven. Het is echter heel belangrijk om je kennis te onderhouden en uit te breiden. Door het volgen van een bijscholing ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van technieken en veiligheid. Ook zorgt bijscholen voor het specialiseren en verbreden van opgedane kennis en kun jij jezelf nog verder ontwikkelen. 

Veel instructeurs herkennen het wel. Je komt in een groep met ervaren collega’s, je werkt volgens het aangereikte lesplan en verzorgt je lessen. Wanneer we dieper kijken merken we echter dat anderen het net iets anders doen. Net anders dan je geleerd hebt en dit werkt soms heel goed en soms niet. Belangrijk is deze kennis te delen om zo een steeds betere les te kunnen geven of de stof net even anders aan te bieden.

Wanneer je op de vraag ‘waarom doe je dit zo’? als antwoord geeft dat je dit al jaren doet dan moet je je afvragen of je nog steeds op het juiste spoor zit. Sports Education & Adventures kan je hierbij helpen.

Interne bijscholingen

Ook als team is er de mogelijkheid om (intern) bij te scholen. Deze bijscholingen zijn altijd op maat. Niets is zo vervelend om een monoloog te horen over zaken die ver van je af staan en voor je gevoel zonde van de tijd is. Je herkent het wel, in slaap dommelen en wakker schrikken. Daarom is het belangrijk te kijken waar de behoefte ligt. We maken dus speciaal voor jullie team een bijscholing, volledig gericht op de zwemschool. dit doen we door:

  • Kennismakingsgesprek managment
  • Observatielessen van alle deelnemers
  • Behoefte gesprek met het team

Nadat we de behoefte bepaald hebben zal jullie bijscholing vorm krijgen en gepresenteerd worden. Samen bepalen we doelen en werken we aan de vaardigheden die bepaald zijn door werkgever en of zwemonderwijzer. Na deze bijscholing volgen er nog 2 opvolg momenten om eventueel bij te sturen of de hulpvraag te beantwoorden.

Kosten

De kosten voor de bijscholingen zijn afhankelijk van de wensen. Doordat de behoefte bij een jaarlijkse bijscholing bekend is kan geldt dan een aangepast tarief.

Inschrijven

Voor meer informatie, vul het contactformulier in

%d bloggers liken dit: