Over ons

Sports Education & Adventures (SEA) is van oorsprong een zwemschool, door ons opgericht omdat we zagen dat het anders kan! Na vele jaren gewerkt te hebben in verschillende organisaties hebben we onze ervaringen gebundeld en tot een werkwijze gekomen dat echt aansluit bij de kinderen, hun ouders en uiteindelijk de zwemonderwijzer! Wij zijn Mirjam en Damian van Oortmerssen en hopen je mee te nemen in passie, plezier en vakmanschap!

Ervaringen

Ongeveer 20 jaar zijn we nu actief in zwembaden. In eerste instantie als (leerling) zwemonderwijzer waarbij de mogelijkheid geboden werd een interne opleiding te doen (toen nog 6 modules). Na vele jaren met plezier gewerkt te hebben was het wel duidelijk, het moet echt anders kunnen!

Een eigen zwemschool )en duikschool was het resultaat. Doordat zwemlessen altijd na schooltijd zijn maakten we de keuze onszelf te gaan verhuren. In eerste instantie als zwemonderwijzer, later teamleider of manager. Daarnaast was er de mogelijkheid voor een grote organisatie de opleidingen voor zwemonderwijzer te verzorgen.

Veranderingen

Doordat we op zoveel verschillende locaties werkzaam waren zagen we de verschillen onderling. De goede punten maar ook de dingen die beter konden. Zowel voor het werk als zwemonderwijzer maar ook de opleiding. We zagen dat essentiële zaken niet of nauwelijks aan bod kwamen. Dit is de reden dat SEA geworden is tot wat we nu zijn.

De zwemlessen onder de naam Zwemjufmirjam met een compleet nieuw geschreven lesplan. Opleidingen en bijscholingen voor het zwemonderwijs via Sports Education & Adventures met een complete opleiding en diplomalijn op een zeer hoog niveau! Kijk voor meer informatie eens rond of neem contact met ons op!

Onze eigen locatie

Vanaf 1 september 2022 hebben we de beschikking over onze eigen werkruimtes, theorielokalen en zwembad. Hierdoor hebben we een vaste plek waar we in alle rust kunnen werken aan een hoog niveau onderwijs. Hiermee zijn we natuurlijk heel blij en trots!

%d bloggers liken dit: